image/svg+xml

En kväll med
matupplevelser
utöver det vanliga

En kväll på Vesterbrunn

Avnjut vår populära avsmakningsmeny ”en kväll på Vesterbrunn”

Det bästa från vår Småländska skog, jord och sjö helt enkelt.

Hos oss står viltkött uttalat i fokus, med eget viltslakteri och dessutom egna grönsaksodlingar kan vi erbjuda inte bara klimatsmart kött utan även fantastiska vegetariska rätter och lokala delikatesser. 

Med härlig utsikt över Munksjöns mörka vatten och med siluetten av Jönköpings stadsbelysning kommer vi ge en helhetsupplevelse utöver det vanliga med bra mat och fantastiska drycker.

Sittningar mellan 18-19:30

Meny med lokal hantverksmat!

Vi serverar mat med det bästa som naturen har att erbjuda just nu, säsong styr vad vi lägger på tallriken. 

Luta er tillbaka och låt oss servera er kökets avsmakningsmeny med de bästa smakerna och råvarorna för dagen! 

Till maten kan man välja några av våra naturliga, ekologiska eller biodynamiska viner eller varför inte ett välkomponerat vinpaket som höjer smakupplevelsen och lyfter fram de bästa smakerna på tallriken.

Varmt välkomna önskar köksmästare John med personal!

Säg hej till John!

Han är vår  köksmästare med ansvar för våra kvällsserveringar här på Vesterbrunn. Under vårvintern 2022 öppnade vi upp vår kvällsservering där viltkött står i fokus tillsammans med utmärkta vegetariska rätter. John har tidigare jobbat på restaurang Jord i Linköping, årets viltkrog två år i rad, han kvalade in till årets kock 2021 och brinner för matlagning. 

Säg även hej till Fredrik!

Lagar tillsammans med John all den goda maten vi serverar på kvällarna.

Fredrik har en gedigen erfarenhet från de Svenska krog köken och då framförallt Östergötland, som Villa Fridhem, Papa Grappa mfl.