image/svg+xml

En kväll med
matupplevelser
utöver det vanliga

En kväll på Vesterbrunn

Nu har vi svidat om och lägger all vår tid på vårt fantastiska, närproducerade Julbord!

Kvällsserveringen med avsmakningsmenyer öppnar igen Fredagen 13/1.

Jönköpings första restaurang där viltkött uttalat står i fokus!

 självklart tillsammans med fantastiska vegetariska rätter och lokala delikatesser. 

Det bästa från skog, jord och sjö.

Med härlig utsikt över munksjöns mörka vatten och med siluetten av Jönköpings stadsbelysning kommer vi ge en helhetsupplevelse utöver det vanliga med bra mat och fantastiska drycker.

Meny med lokal hantverksmat!

Vi serverar mat med det bästa som naturen har att erbjuda just nu, säsong styr vad vi lägger på tallriken. 

Komponera er måltid utifrån vår meny eller luta er tillbaka och låt oss servera er kökets avsmakningsmeny med de bästa smakerna och råvarorna för dagen, oavsett utlovar vi en fantastisk kväll.

Till maten kan man välja några av våra naturliga, ekologiska eller biodynamiska viner eller varför inte ett välkomponerat vinpaket som höjer smakupplevelsen och lyfter fram de bästa smakerna på tallriken.

Varmt välkomna önskar köksmästare John med personal!

Säg hej till John

Han är vår  köksmästare med ansvar för våra kvällsserveringar här på Vesterbrunn. Under vårvintern 2022 öppnade vi upp en fantastisk kvällsverksamhet där viltkött står i fokus tillsammans med utmärkta vegetariska rätter. John har tidigare jobbat på restaurang Jord i Linköping, årets viltkrog två år i rad, han kvalade in till årets kock 2021 och brinner för matlagning.