En kväll med
matupplevelser
utöver det vanliga

Middag

Onsdag till Lördag 17-sent

Med det bästa från vår småländska skog, jord och sjö serverar vi smakupplevelser som du kommer minnas.  Bland råvarorna finns det viltkött från Nässjö, fisk från fiskaren Johnny som har sina vatten i främst Vättern tillsammans med rotfrukter, bär och grönsaker från lokala odlingar. 

 

Vi brinner lite extra för vin och har en vinlista där det finns något för alla, genomgående är alla viner biodynamiskt och naturligt tillverkade. Med öl från mindre bryggerier, muster och alkoholfri dryck från lokala producenter vill vi skapa ett helhetstänk.

 

Varmt välkomna att avnjuta avsmakningsmenyn eller ta ett glas och något lättare att äta!

Läs gärna mer om våran kvällsservering längre ner på sidan.

Avsmakningsmeny - En kväll på Vesterbrunn

Ett restaurangbesök utöver det vanliga, här får du ta del av alla fantastiska smaker vårt kök skapar med säsongsbetonade råvaror i en gedigen meny som vi med stolthet presenterar och guidar er igenom. 

 

Till menyn har vi komponerat ihop dryckespaket, ett vinpaket där varje vin lyfter smakerna på tallriken. Ett ölpaket med olika öler från lokala bryggerier och ett alkoholfritt mustpaket med både muster från producenter i närområdet och hemgjorda brygder. 

 

Avsmakningsmenyn är ej möjlig att serveras fri från mjölkprotein eller laktos, maten är inte rik på laktos men användandet av mjölkprodukter är viktiga i vår matlagning. Menyn går heller inte anpassa till vegansk kost. 

Fredagsmys

Ett bättre avslut på veckan och ett bra sätt att starta helgen. Vi erbjuder en liten vinprovning med tre mindre glas vin. Till det serverar vi snacks och mellanstora rätter att dela på. Lagom mycket av allt det goda helt enkelt och trots namnet erbjuder vi fredagsmys på både torsdagar och fredagar. Bokas som Fredagsmys.

Bistromeny

Plocka och välj precis som du vill, komponera ihop middagen med det du tycker är godast. på bistromenyn finns det snacks, förrätter, varmrätter och dessert. Skapa din egen tre-rätters meny eller plocka bland snacksen. Bistromenyn bokas som Vinbar & bistro.

Mitt i veckan

Mitt i Veckan är vår minsta meny, den perfekta middagen att avnjuta en onsdag eller torsdagskväll. Vi komponerar ihop en två-rätters med förrätt och varmrätt för 395kr. Som vanligt jobbar vi med råvaror efter säsong, och vi tycker det är roligast att gå på restaurang och bli överraskade, men önskar ni veta vad vi tänkt servera är det bara att ringa samma vecka som ni vill komma! Menyn finns att välja som vegetarisk och bokas som Mitt i veckan.