image/svg+xml

Välkomna att
avnjuta en god lunch
på Vesterbrunn

Lunch på Vesterbrunn

Fyra olika rätter varje dag med sallad, bröd, smör och hembakt kaka till kaffet. 

Allt ackompanjerat till en underbar vy över Munksjön. 

Självklart serverar vi bara mat med 100% Svenska köttråvaror!

 

Se aktuell veckomeny nedan, lunchen är öppen mellan 11.00 och 14.00.

Sittande gäster tar vi emot från 11.30, boka gärna bord för att komma och äta.

Dagens lunch 129 kr

Avhämtning 95 kr

Måndag Vecka 22

Kött: Pannbiff med potatismos och baconsås

Fisk: Pocherad torsk med skirat smör, dill, hackat ägg och kokt potatis

Veg: Chili sin carné med ris

Sallad: Ost och skinksallad

Tisdag

Kött: Biffstroganoff med ris

Fisk: Havets Wallenbergare med potatismos och hummersås

Veg: Veg. färsfylld zucchini med rostad potatis och fetaostkräm

Sallad: Cesarsallad

Onsdag

Kött: Marinerad fläskytterfilé med potatisgratäng och pepparsås

Fisk: Pocherad torsk med skirat smör, dill, hackat ägg och kokt potatis

Veg: Spenat och ricotta tortellini med tomatsås

Sallad: Ost och skinksallad





Torsdag

Kött: Köttfärslimpa med champinjonsås, kokt potatis och lingon

Fisk: Havets Wallenbergare med potatismos och hummersås

Veg: Veg. färsfylld zucchini med rostad potatis och fetaostkräm

Sallad: Cesarsallad

Fredag

Kött: Ostpanerad schnitzel med rostad potatis, rödvinssås och bearnaise

Fisk: Färskostbakad alaskafilé med rostad potatis och tomatsås

Veg: Spenat och ricotta tortellini med tomatsås

Sallad: Kebabsallad

Säg hej till Patrick!

Han är vår  köksmästare med ansvar för våra lunchserveringar här på Vesterbrunn.

En go gubbe från Göteborg med gedigen erfarenhet av matlagning och då i synnerhet av lunch.

Drivit egen restaurang i Göteborg men kärleken fick han att stanna i Jönköping, vilket vi är glada för.

Säg även hej till Ella och Anne!

Ella är kallskänkan som bakar, gör mackor och all god sallad som vi serverar samt Patricks högra hand. Från Vimmerby egentligen men även här har kärleken gjort henne till bofast i Jönköping.

Anne är Kökschefen och tillika andra halvan i ägarskapet av Annes Husman och Vesterbrunn.

Över 20 års erfarenhet av Lunch, catering och matlagning i allmänhet gör henne till ryggraden i alla våra kök.