Välkomna att
avnjuta en god lunch
på Vesterbrunn
Lunch på Vesterbrunn
Fyra olika rätter varje dag med sallad, bröd, smör och hembakt kaka till kaffet.
Allt ackompanjerat till en underbar vy över Munksjön.
Självklart serverar vi bara mat med 100% Svenska köttråvaror!
Se aktuell veckomeny nedan, lunchen är öppen mellan 11.00 och 14.00.
Sittande gäster tar vi emot från 11.30, boka gärna bord för att komma och äta.
Dagens lunch 135 kr
Avhämtning 99 kr
Måndag V. 48
Kött: Kycklingfilé med rostad potatis och soltorkad tomatsås
Fisk: Pocherad alaskafilé med ägg och persiljesås, kokt potatis
Veg: Quorngryta med rödcurry och ris
Sallad: Räksallad med kokt ägg
Tisdag
Kött: Asiatisk biffgryta med ris
Fisk: Havets Wallenbergare med potatismos och hummersås
Veg: Veg.färsbiff med gräddsås och kokt potatis
Sallad: Grekisk sallad
Onsdag
Kött: Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och lingon
Fisk: Pocherad alaskafilé med ägg och persiljesås, kokt potatis
Veg: Quorngryta med rödcurry och ris
Sallad: Räksallad med kokt ägg
Torsdag
Kött: JULKUL
(ägghalva med räkor, janssons, köttbullar, prinskorv)
Fisk: Havets Wallenbergare med potatismos och hummersås
Veg: Veg.färsbiff med gräddsås och kokt potatis
Sallad: Grekisk sallad
Fredag
Kött: Högrevschili med klyftpotatis och mangoraja
Fisk: Pocherad alaskafilé med ägg och persiljesås, kokt potatis
Veg: Quorngryta med rödcurry och ris
Sallad: Räksallad med kokt ägg
Säg hej till Patrick!
Han är vår köksmästare med ansvar för våra lunchserveringar här på Vesterbrunn.
En go gubbe från Göteborg med gedigen erfarenhet av matlagning och då i synnerhet av lunch.
Drivit egen restaurang i Göteborg men kärleken fick han att stanna i Jönköping, vilket vi är glada för.

Säg även hej till Malin och Anne!
Malin är både kock och kallskänka, men det är hon som bakar, gör mackor och all god sallad som vi serverar samt Patricks högra hand när kommer till matlagningen.
Trivs i sitt hus på landet med familjen i Bondstorp.
Anne är Kökschefen och tillika andra halvan i ägarskapet av Annes Husman och Vesterbrunn.
Över 20 års erfarenhet av Lunch, catering och matlagning i allmänhet gör henne till ryggraden i alla våra kök.
