Vesterbrunn Bistro & Vinbar

Vi på Vesterbrunn brinner inte bara för mat utan även drycker och då i synnerhet för vin och vår lokalproducerade öl!

Hos är du självklart även välkommen om du enbart vill ta ett glas vin och kanske äta något lätt, nu har vi även en särskild meny för det och om vädret tillåter så kan man slå sig ner på vår uteservering, Bistromenyn serveras Torsdag-Lördag 17- sent.

Meny med Svenska, lokala råvaror!

På vår bistromenyn hittar du fortfarande bara mat med lokala råvaror och det bästa som naturen har att erbjuda just nu, säsong styr vad vi lägger på tallriken och delar på menyn ändras ständigt. 

Till maten kan man välja några av våra naturliga, ekologiska eller biodynamiska viner eller varför inte en öl från några av de microbryggerier vi jobbar med.

Varmt välkomna önskar köksmästare John med personal!

Säg hej till Emil!

Han är en av våra Sommelierer med ansvar för våra drycker och servicen här på Vesterbrunn. 

Emil är utbildad på Grythyttan och älskar framförallt Franska viner! Har stor kunskap när det kommer till vin i allmänhet och klassiska viner i synnerhet.

Säg även hej till David!

David är också utbildad Sommelier fast på Vinkällan i Stockholm och även en av ägarna av Restaurangen. 

Naturligt producerade viner är hans passion tillsammans med lokalproducerad öl!